Portaat

Mittatilauksena valmistettavia teräsrunkoisia portaita. Porrasmallimme ovat Koree Plain sekä Koree Step. Teräsportaamme ja niiden kiinnitykset ovat lujuuslaskettuja. Portaiden reisilankut valmistetaan laserleikkaamalla teräslevystä, askelmat puusta tai betonista. Teräsportaidemme kantavat teräsrakenteet ovat CE-hyväksyttyjä nykyisten vaatimusten mukaisesti.

 

Metallikaiteet ja käsijohteet

Metallikaiteet ja käsijohteet suunnitellaan mittatilaustyönä asiakkaan toivomusten mukaan. Kaiteiden tyypilliset kiinnitykset ovat lujuuslaskettuja. Kaiteemme eivät ole CE-merkittyjä, koska teräskaiteille ei toistaiseksi ole olemassa harmonisoitua tuotestandardia tai luokittelustandardia, jonka perusteella CE-merkinnän voisi antaa.

 

Betonipenkit ja betonipöydät

Betonipenkit ja -pöydät tehdään mittatilauksena. Tuotteet soveltuvat hyvin yksityiskäyttöönkin, mutta ne ovat olleet suosittuja myös julkisiin kohteisiin niiden kestävyyden vuoksi. Saatavana sileällä ja/tai hiotulla betonilla eri väreissä.

 

Porrasaskelmat

Mittatilauksena tehdyt betoniset porrasaskelmat soveltuvat sisä- ja ulkotiloihin. Porrasaskelmat ovat saatavilla sileän ja hiotun betonipinnan lisäksi myös pesubetonilla. Betonimassaan ja koristekiviin on saatavissa useita värivaihtoehtoja. Sisätilohin askelmat myös laadukkaasta massiivipuusta: tammi, saarni tai koivu.

 

Allastasot

Allastasot mittojen mukaan kylpyhuoneisiin ja WC-tiloihin. Taso ja allas valetaan samaan aikaan, joten tuotteissamme ei ole saumoja altaan ja tason välissä. Allastasot valmistetaan kestävästä ja kauniista erikoisbetonista.

 

Hyllyt

Betoniset-hyllyt eri kiinnityksillä, nahkahihnoilla tai metalliosilla. Hyllylevy on helppohoitoista erikoisbetonia. Tuotteet helposti ja nopeasti verkkokaupastamme.

 

Kellot

Yksilöllinen, käsityönä valmistettu Betoniset-kellot. Betoniset-kellolle on myönnetty kotimaisuudesta kertova Avainlippumerkki. Tuotteet helposti ja nopeasti verkkokaupastamme.

 

Tuikut

Yksilöllinen, käsityönä valmistettu betonituikku kynttilänjalka. Tuikuille on myönnetty kotimaisuudesta kertova Avainlippumerkki. Tuotteet helposti ja nopeasti verkkokaupastamme.

 

Yrityslahjat

Laadukkaat kotimaiset yrityslahjat henkilöstölle ja yhteistyökumppaneille. Lahjatuotteillemme on myönnetty kotimaisuudesta kertova Avainlippumerkki

 

ALE

Tuotteita poistohinnoin.